Sportsmassage

En sportsmassage er en massageform, der som regel er mere dybdegående og muskelfokuseret end en almindelig afslapningsmassage.

GOD SERVICE

OVERKOMMELIGE PRISER

KVALITETS PRODUKTER

UFORGLEMMELIG OPLEVELSE

SPORTSMASSAGE

Hjælp din krop

Gemmers Wellness & Hudpleje er din lokale sportsmassør i Esbjerg. ​En sportsmassage er en massageform, der som regel er mere dybdegående og muskelfokuseret, end en almindelig afslapningsmassage. Sportsmassage er ment som en hjælp til kroppen, idet den stimulerer blodcirkulationen, afslapper muskler og opbløder led og væv. På den måde fungerer den godt til sportsfolk, der som funktion af et aktivt liv, har spændte eller ømme muskler, syre og affaldsstofsophobninger i musklerne samt overbelastninger. En sportsmassage kan således ikke kun være med til at afhjælpe ømhed og forebygge skader, men kan også holde musklerne i balance, således at man både restituerer hurtigt og præsterer bedre.

​Sportsmassage kan altså være gavnlig på rigtig mange måder, og er derfor ment som en hjælp til sportsfolk der vil aflaste og hjælpe deres krop efter hårdt arbejde. Regelmæssig massage vil generelt være med til at holde kroppen i en smidig og stærk form. For virkelig at få noget ud af vores sportsmassage, bør man ikke spise og drikke en time inden behandlingen, men tværtimod sørge for at drikke rigeligt efter, for at afhjælpe udrensningen.

YDELSER

Sportsmassage i Esbjerg

Hos Gemmers Wellness & Hudpleje tilbyder vi sportsmassage til alle sportsfolk, der gerne vil gøre deres krop en tjeneste. Gemmers Wellness & Hudpleje er en hyggelig klinik beliggende i Esbjerg med en rolig atmosfære og behandlinger i høj kvalitet. Jeg har kunder fra både Esbjerg, Bramming og Varde.

Jeg sætter dig i fokus og bestræber mig på at give dig en god oplevelse, og en behandling med høj faglighed og kvalitet.

Jeg forstår, at en fysisk aktiv krop er ekstra belastet og har derfor brug for en hjælpende hånd. En sportsmassage kan give en belastet krop mange fordele i form af smidiggørelse af muskler og led, og en stimulation af blodcirkulation samt nerve- og lymfesystemet. Jeg har mange års erfaring med sportsmassage og godt kendskab til kroppen, sådan at jeg kan målrette massagen netop dig, din krop og din sportsgren. På den måde drømmer jeg om at give alle vores kunder en god oplevelse, der kan mærkes også efter behandlingen.

“Skønheds produkter vi benytter os af…”

PRISER

Prisoversigt

FRA 400,-

Ansigtsbehandling

 • Konsultation 0,-
 • Phformula (30 min) 400,-
 • Phformula (60 min) 600,-
 • Phformula (75 min) 675,-
 • Phformula Touch (30 min) 400,-

FRA 895,-

NANO- & Microneedling

 • Opretter hudens struktur
 • Reducerer rynker
 • Genfinder fastheden
 • Mindsker hyperpigmentering
 • Gennemfugter huden
 • Genstarter hudens glød 
 • Minimerer forstørret porer
 • Reducerer dybe ar

Fra 450,-

Klassisk massage

 Vores massør i Esbjerg tilbyder fysiurgisk massage, som er en massageform, der arbejder dybt i muskler og væv. I modsætning til den mere overfladiske afslapningsmassage, kan den fysiurgiske massage virkelig påvirke kroppen og for eksempel afhjælpe skader.

SEND EN BESKED

Kontakt Heidi

Heidi er en autoriseret kosmetolog – Udfyld formularen herunder og så vender hun tilbage med svar hurtigst muligt.