Fysiurgisk Massage

Vores massør i Esbjerg tilbyder fysiurgisk massage, som er en massageform, der arbejder dybt inde i muskler og væv.

GOD SERVICE

OVERKOMMELIGE PRISER

KVALITETS PRODUKTER

UFORGLEMMELIG OPLEVELSE

MASSAGE

Besøg vores massør i Esbjerg

 Vores massør i Esbjerg tilbyder fysiurgisk massage, som er en massageform, der arbejder dybt i muskler og væv. I modsætning til den mere overfladiske afslapningsmassage, kan den fysiurgiske massage virkelig påvirke kroppen og for eksempel afhjælpe skader. Dette stiller derved også høje krav til massøren, som skal have en vis viden om menneskets anatomi, for at virkelig at kunne arbejde med kroppen og gøre en forskel.

​En fysiurgisk massage kan nemlig have rigtig mange fysiske fordele. For eksempel kan en fysiurgisk massage nedbryde affaldsstoffer, fjerne muskelspændinger, lindre hovedpine, smidiggøre muskler og led samt stimulere blodcirkulationen. Alt dette gør samlet set underværker for din krop og dit samlede velvære og er grunden til at den fysiurgiske massage er blevet så populær. Så går du og døjer med fysiske gener, som for eksempel spændte muskler eller hovedpine, bør du overveje en fysiurgisk massage og se, hvad der kan gøres.

YDELSER

Fysiurgisk Massage

Vidste du at:
Vedvarende belastning og spændinger af muskler i en længere periode, samt stress og kuldepåvirkning, er en af de hyppigste årsag til muskelsmerter? Smerterne opstår på grund af blokering af blodgennemstrømningen, da ovenstående faktorer skaber en ophobning af affaldsstoffer.

Fordele ved Fysiurgisk massage:
Fysiurgisk massage gør at musklerne kan slappe af og virker lindrende mod spændinger og muskelsmerter. Både fysiurgisk massage og triggerpunkt tryk giver musklerne varme og øger derfor også blodgennemstrømning i musklerne.

Når du får en god blodgennemstrømning vil det helt automatisk skylle affaldsstofferne ud og erstatte det med nyt blod.

Fysiurgisk massage er godt til:
Fysiurgisk muskel massage lindrer alle typer af muskelsmerter bl.a. spændingshovedpine, nakke smerter, skulder-, ryg- og lændesmerter.

GIV SLIP PÅ STRESS

Triggerpunkter

Vidste du at:
Ved brug triggerpunkt teknik kan massøren lindre smerten i en muskel, ved at lægge et massagetryk på et andet punkt, end der hvor du oplever smerten? Dine muskler er forbundet til forskellige triggerpunkter, og disse er ens for os alle. Triggerpunkter opstår, når en muskel går i forhøjet hvilespænding.

Fordele ved triggerpunkt:
I nogle tilfælde vil en massage ikke resultere i at dine muskler har fået det bedre. Dette er tlilfældet hvor triggerpunkt tryk optræder yderst effektivt.
Ved massagetryk på det triggerpunkt der er forbundet med den muskel man oplever smerter i, vil kroppen frigive naturlige morfinstof, endorfin og muskelsmerterne vil aftage i takt med at de ømme punkter forsvinder.

Triggerpunkt er godt til:
Triggerpunkt tryk er perfekt til mere centreret behandling af muskelsmerter.

Vigtig info:
Når vi laver fysiurgisk massage stimulerer vi også dine triggerpunkter.

“Skønheds produkter vi benytter os af…”

PRISER

Prisoversigt

FRA 400,-

Ansigtsbehandling

 • Konsultation 0,-
 • Phformula (30 min) 400,-
 • Phformula (60 min) 600,-
 • Phformula (75 min) 675,-
 • Phformula Touch (30 min) 400,-

FRA 895,-

NANO- & Microneedling

 • Opretter hudens struktur
 • Reducerer rynker
 • Genfinder fastheden
 • Mindsker hyperpigmentering
 • Gennemfugter huden
 • Genstarter hudens glød 
 • Minimerer forstørret porer
 • Reducerer dybe ar

Fra 450,-

Klassisk massage

 Vores massør i Esbjerg tilbyder fysiurgisk massage, som er en massageform, der arbejder dybt i muskler og væv. I modsætning til den mere overfladiske afslapningsmassage, kan den fysiurgiske massage virkelig påvirke kroppen og for eksempel afhjælpe skader.

SEND EN BESKED

Kontakt Heidi

Heidi er en autoriseret kosmetolog – Udfyld formularen herunder og så vender hun tilbage med svar hurtigst muligt.