Ansigtsbehandling​ i Esbjerg


Gemmers Wellness & Hudpleje tilbyder en bred vifte af forskellige ansigtsbehandlinger hos vores rolige klinik i Esbjerg. Vi har alle forskellig hud og derfor tilpasser vi naturligvis altid vores behandlinger til dig og dine ønsker. 

De ansigtsbehandlinger vi tilbyder, har forskellige fokusområder, som eksempelvis hudtyper eller hudlidelser. Er du i tvivl omkring hvilken type ansigtsbehandling der egner sig bedst til din hudtype eller tilstand, så står vi klar med råd og vejledning.

SE VORES PRISER


Få en smuk hud med PHformula

PHformula er det første pharme-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceutical og medicinske recepter, det vil sige, at det er hudplejeprodukter med aktive ingredienser.

Skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag, altså en proces, hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparer sig selv ved såkaldt skin resurfacing, hvilket betyder genoprettelse af hudens øverste lag: epidermis og dermis.

Kobinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta og poly hydroxy acids, er helt unik. PH-DCV Complex, som er et yderst avanceret” leveringssystem”, transporterer syre, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i avanceret” leveringssystemer”, transporterer syre, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

Der anbefales et tilkøb af behandlings produkter til hjemme brug, for at opnå det bedste resultat.

Pris 600,-

Book tid

Ansigtsbehandlinger udføres af Gemmers Wellness & Hudpleje i Esbjerg

Målrettet og effektiv ansigtsbehandling

A.G.E
Behandling med phformula  A.G.E. anbefales til ældning, solskader, træt, trist, grå hud, lettere pigmentforandringer og karsprængninger. Behandlingskonceptet består af intensive behandlinger udført på klinikken. En effektiv behandling med særdeles synlige resultater og minimal risici.

M.E.L.A
Behandling med phformula M.E.L.A. anbefales til pigmentforstyrrelse/pigmentskjolder, forårsaget af overdreven sol, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller) stress samt postinflammatorisk hyperpigmentering,dvs. pigmentskjolder opstået efter betændelser, fx ved ar efter akne. Behandlingskonceptet består af intensiv behandling med særdeles synlige resultater og minimale risici.

C.R
Behandling med phformula C.R. anbefales til rød, irreteret og sensitiv hud, kronisk rødme, karsprængninger og rosacea samt uren hud med meget rødme. Behandlingskonceptet består af intensive behandlinger udført på klinikken. Og minimal risici


A.C.N.E

Behandling Med phformula A.C.N.E. anbefales til acne, samt hud med øget talgproduktion, grove porer og overfladiske ar, betændelses samt spredte, dybereliggende akneelementer. Behandlingskonceptet består af intensive behandlingerudført på klinikken. En effektiv behandling med særdeles synlige resultater og minimale risici.

Phformula A.C.N.E reducerer antallet af akneelementer. Reducer betændelse og rødme. Fremmer ophellingsprocessen og mindsker risikoen for ardannelse. Resultatet varierer afhængigt af hudens tilstand, og du har ofte/kan have brug for flere intensive behandlinger for at opnå et optimalt resultat. Ved at følge det komplette phformula program, vil du ikke kun opnå synlige resultater, men også lære at beskytte din hud bedst muligt imod fremtidige udbrug/forværring af tllstanden.

Pris 600,-

Book tid

Hudpleje produkter til ansigtsbehandling


M.E.S.O. SKIN RESURFACING

M.E.S.O. skin resurfacing er en behandling, der kombinerer microneedling med skin resurfacing, der er det nyeste indenfor syrer/peelings udviklet af phformula.

M.E.S.O. skin resurfacing anbefales til:

 • Fine linier/rynker
 • Ar
 • Store porer
 • Slap hud
 • Hyperpigmentering

Hvordan fungerer M.E.S.O. Skin Resurfacing

Med microneedling laves der små huller i huden, som stimulerer hudens egne selvreparerende mekanismer, hvorefter huden straks begynder at producere ekstra kollagen. For at øge og forstærke resultatet bruges de små huller, som laves i huden, til at indsluse skin resurfacing-syre i dybden, og en opbygning samt stimulering af huden begynder indefra og ud. Phformula har et udvalg af skin resurfacing syrer,som udvælges alt efter, hvilket resultat der ønskes. For at undgå fugttab bliver huden afslutningvis forseglet med fugt.

Phformula M.E.S.O skin Resurfacing 60 min.

Pris: 999,-

Omfatter: afrens, hudanalyse, peeling, intensivt C-vitamin serum/hylaronsyre, microneedling, maske, afsluuende creampleje samt rådgivning.

Book tid

Gemmers Wellness tilbyder Ansigtsbehandling i Esbjerg

U.L.T.I.M.A.T.E.

Phformula ultimate er en skøn ansigtsbehandling der tilpasset til alle hudtyper, den mest komplette ansigtsbehandling på markedet. Det er en pharma cosmeceutical behandling, som hurtigt giver synlige resultater. Behandlingensammensættes alt efter hudens tilstand og opfylder et hvert behov. Din hud forkæles med dybderens, en skøn peel-off maske, der styrker ”resurfacing” effekten samtidige med at hudenfyldes op med rene c- vitaminer.

Du vil få en hud som:

 • Har genvundet sin glød og udstråling
 • Er blødere og glattere
 • Fine linier og rynker er formindsket
 • Er fyldt op med fugt
 • Føles fastere
 • Ser sund ud

Pris 650,-

Book tid

Ansigtsbehandling i Esbjerg


Advanced Neck Treatment

Velegnet til pergament hud, rød og solskoldet hud samt ved dybe ar og rynker. Unik kombination af A.H.A syrer, øget kollagen produktion, mere ensartet jævn struktur på hals og decollete, mere glød på hals og decollete, løfter, opstrammer og udglatter vævet på halsen, synlige forbedring af struktur og elasticitet.

Denne gel-baserede formulering er designet til mild men effektiv skinresurfacing af hals og brystområde. Indeholderen aktiv kombination af salicylsyre og mandelsyre, hvilket giver en overfladisk eksfoliering og cellefornydelse, reducere forekomsten af for tidlig ældning på halsen og decollete.

Pris 600,- ved tilkøb af ansigtsbehandling 100,-

Book tid

Hudpleje produkter til ansigtsbehandling

LIKE OG FØLG
OS PÅ FACEBOOK

Følg Gemmers Wellness & Hudpleje på facebook for at se de seneste nyheder
og hør hvad vores kunder har at sige om os.

Vurderet 4,9 / 5 stjerner og over 1500 likes på​ Facebook

Læs anmeldelser

Kontakt os

Firmainfo

 • Gemmers Wellness & Hudpleje
 • CVR: 36340401

Adresseinfo

 • Fortuna Allé 100, 6705 Esbjerg Ø