Ansigtsbehandling​ i Esbjerg


Gemmers Wellness & Hudpleje tilbyder en bred vifte af forskellige ansigtsbehandlinger hos vores rolige klinik i Esbjerg. Jeg har alle forskellig hud og derfor tilpasser Jeg naturligvis altid vores behandlinger til dig og dine ønsker. 

De ansigtsbehandlinger Jeg tilbyder, har forskellige fokusområder, som eksempelvis hudtyper eller hudlidelser. Er du i tvivl omkring hvilken type ansigtsbehandling der egner sig bedst til din hudtype eller tilstand, så står Jeg klar med råd og vejledning.

SE VORES PRISER


Få en smuk hud med PHformula

PHformula er det første pharme-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceutical og medicinske recepter, det vil sige, at det er hudplejeprodukter med aktive ingredienser.

Skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag, altså en proces, hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparer sig selv ved såkaldt skin resurfacing, hvilket betyder genoprettelse af hudens øverste lag: epidermis og dermis.

Kobinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta og poly hydroxy acids, er helt unik. PH-DCV Complex, som er et yderst avanceret” leveringssystem”, transporterer syre, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i avanceret” leveringssystemer”, transporterer syre, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

Der anbefales et tilkøb af behandlings produkter til hjemme brug, for at opnå det bedste resultat.

Phformula er særlig effektiv mod flere gængse hudproblematikker F.eks.:

-A.G.E.- Moden, ældet, for tidlig ældet hud. Begyndende linjer og rynker, karsprængninger og spredte pigmentpletter (leverpletter).

-M.E.L.A.- Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdrevet sol og hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller og F.eks. Stress)

-A.C.N.E.- Akne, uren hud, fedtet hud. Grove, ”åbne” porer og overfladiske ar.

-C.R.- Kronisk rødme, karsprængninger, disponeret for rosacea og uren hud med meget rødme.

-ULTIMATE luksus ansigtsbehandling. Ønsker du en optimal luksus behandling Så er denne komplette ansigtsbehandling fra PHformula. En behandling som på kort tid opfrisker huden og giver en sund og frisk glød. Vi tager udgangspunkt i hudens tilstand og skræddersyer behandlingen derefter.

Pris: kr. 850,00

Book tid her

NANO-og Micronneedling behandling er til dig, der ønsker at sætte gang i en effektiv hudfornyelsesproces.

Med protonpen laves små huller i huden, der stimulere hudens egne selvreparerende mekanismer, og er en af de mest effektive måder at få gang i hudens kollagenproduktion.

 • Opretter hudens struktur
 • Reducerer rynker
 • Genfinder fastheden
 • Mindsker hyperpigmentering
 • Gennemfugter huden
 • Genstarter øjeblikkelig hudens glød og udstråling
 • Minimerer forstørret porer
 • Reducerer dybe ar

Priser for behandling af ansigt: 895,-
Priser for behandling af ansigt og hals: 1100,-

Touch Terapi

der er baseret på vores nye, unikke "inside/out" koncept, og som er en fantastisk behandlingsform, der kombinerer muskelopvarmende massage, tryk på specifikke ansigtszoner og lymfedrænage. Terapiformen skaber balance i kroppen, og retter op på fremskredne ældningsprocesser, der kan være resultat af manglende næringsstoffer i blodet samt ubalancer heraf. Behandlingen "Age & moisture" henvender sig til alle, og resultatet i huden vil vise sig umiddelbart under og efter behandlingen. Huden bliver synligt glattere, den genvinder sin vitalitet, og dens funktioner bliver boostet, såder genskabes balance i vævet.

Efter behandling vil du få vejledning til de rette produkter til din hud. Produkterne kan købes i klinikken, så du kan gå i gang med hjemmeplejen med det samme.
Nye kunder anbefales det en tid på 60 til 75 min.
Jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej, til en flot og skøn hud med masse af udstråling.

BOOK EN TID

LIKE OG FØLG
MIG PÅ FACEBOOK

Følg Gemmers Wellness & Hudpleje på facebook for at se de seneste nyheder
og hør hvad vores kunder har at sige om os.

Vurderet 4,9 / 5 stjerner og over 1500 likes på​ Facebook

Læs anmeldelser

Kontakt os

Firmainfo

 • Gemmers Wellness & Hudpleje
 • CVR: 36340401

Adresseinfo

 • Fortuna Allé 100, 6705 Esbjerg Ø