Effektiv voksbehandling - i Esbjerg


Hårfjerning i form af voksbehandling, er en effektiv og populær måde at komme af med uønsket hårvækst. Hos Gemmers Wellness & Hudpleje i Esbjerg, tilbyder Jeg voksbehandling til mænd og kvinder.

Jeg har stor erfaring med voksbehandlinger og kender derfor til vigtigheden af at gøre det nænsomt, så man oplever mindst muligt smerte i forbindelse med behandlingen. Du vil få de bedste resultater med voksbehandling, når du gentager behandlingen løbende med 4-6 ugers intervaller, alt efter behov.

I forbindelse med regelmæssig hårfjerning med voks vil du også opleve at dine hår ikke vil være lige så mørke og stikkende som tidligere. Og så vokser hårene langsommere ud, så der vil gå længere tid i før du har behov for voksbehandling igen.

Efter endt behandling med voks, garantere Jeg at du går ud af døren tilfreds med resultatet og en utrolig glat og silkeblød hud.

Voksbehandling - Glat hud i længere tid

En af de klar fordele ved at få foretaget en voksbehandling, frem for den f.eks. den mere almindelige hårfjerning med en skraber, er at resultat holder meget længere. Med en voksbehandling har du fin og glat hud i 2-4 uger, alt efter hvor tit du får vokset hårene.

Årsagen til at en voksbehandling holder så længe fremfor en skraberen, er at du med en skraber blot skær hårene over, så du vil aldrig få en 100% glat hud. Det gør du til gengæld når du får lavet hårfjerning med voks, da man fjerner hele håret, inkl. hårroden.

En dejlig glat hud i flere uger er kun en af de mange fordele ved voksbehandling.

  • Langvarigt resultat. Din hud føles glat og blød i lang tid.
  • Du er fri for skægvækst. Hårene vil vokse finere ud må tiden.
  • Man kan vokse hele kroppen uden problemer.

Gode råd til voksbehandling

For at få det bedste resultat af en voksbehandling skal du følge vores gode råd til hvordan du plejer kroppen før behandlingen, samt hvordan du efterbehandler huden efter og imellem dine voksbehandlinger.

Før behandling:

Hvis du før har brugt skraber til at fjerne hår på kroppen, skal du holde pause i 2 uger inden du skal have lavet en voksbehandling. Da det er vigtigt at håret har en vis længde for at voksen fungere optimalt.

Peeling af huden dagene inden behandlingen. Ved at bruge en blid scrub i dagen inden din voksbehandling vil du fjerne døde hudceller. På den måde undgår du indgroet hår, da din hud nemmere kan ånde.

Mellem voksbehandlinger:

Det er vigtigt at du giver din hud den nødvendige pleje imellem dine voksbehandlinger. God hudpleje er altid godt!

  • Brug en god kropspeeling flere gange ugentligt
  • Smør huden ind i lotion eller olie efter bad
  • Ingen barbering imellem voksbehandlinger

Efter behandling:

Huden skal have ro efter voksbehandlingen. Derfor bør du undgå sol, solarium, svømmehal, varme bade, 

Book en tid til voksbehandling i Esbjerg

Fortjener du en silkeblød hud? Så book en tid i Gemmers Wellness & Hudpleje klinik i Esbjerg og få en effektiv voksbehandling. Din hud vil takke dig.

Du kan enten book tid direkte på vores hjemmeside eller ringe ind til os på 51 22 49 45 og så finder Jeg en tid der passer dig. Skulle du have spørgsmål til vores voksbehandling, eller nogen af vores andre behandlinger, så hjælper Jeg dig gerne over telefonen.

Se priser & book tid

LIKE OG FØLG
MIG PÅ FACEBOOK

Følg Gemmers Wellness & Hudpleje på facebook for at se de seneste nyheder
og hør hvad vores kunder har at sige om os.

Vurderet 4,9 / 5 stjerner og over 1500 likes på​ Facebook

Læs anmeldelser

Kontakt os

Firmainfo

  • Gemmers Wellness & Hudpleje
  • CVR: 36340401

Adresseinfo

  • Fortuna Allé 100, 6705 Esbjerg Ø