Dybdearbejdende fysiurgisk massage


Fysiurgisk Massage


Vidste du at:
Vedvarende belastning og spændinger af muskler i en længere periode, samt stress og kuldepåvirkning er en af de hyppigste årsag til muskelsmerter? Smerterne opstår på grund af blokering af blodgennemstrømningen, da ovenstående faktorer skaber en ophobning af affaldsstoffer.

Fordele ved Fysiurgisk massage:
Fysiurgisk massage gør at musklerne kan slappe af og virker lindrende mod spændinger og muskelsmerter. Både fysiurgisk massage og triggerpunkt tryk giver musklerne varme og øger derfor også blodgennemstrømning i musklerne.

Når du får en god blodgennemstrømning vil det helt automatisk skylle affaldsstofferne ud og erstatte det med nyt blod.

Fysiurgisk massage er godt til:
Fysiurgisk muskel massage lindrer alle typer af muskelsmerter bl.a. spændingshovedpine, nakke smerter, skulder-, ryg- og lændesmerter.

Triggerpunkter


Vidste du at:
Ved brug triggerpunkt teknik kan massøren lindre smerten i en muskel ved at lægge et massagetryk på en et andet punkt end der hvor du oplever smerten? Dine muskler er forbundet til forskellige triggerpunkter, og disse er ens for os alle. Triggerpunkter opstår når en muskel går i forhøjet hvilespænding.

Fordele ved triggerpunkt:
I nogle tilfælde vil en massage ikke resultere i at dine muskler har fået det bedre. Det er her at triggerpunkt tryk er yderst effektivt.
Ved massagetryk på det triggerpunkt der er forbundet med den muskel man oplever smerter i, vil kroppen frigive naturlige morfinstof, endorfin og muskelsmerterne vil aftage i takt med de ømme punkter forsvinder.

Triggerpunkt er godt til:
Triggerpunkt tryk er perfekt til mere centreret behandling af muskelsmerter.

Vigitg info:
Når vi laver fysiurgisk massage stimulere vi også dine triggerpunkter.

 

Vores massør i Esbjerg tilbyder fysiurgisk massage, der er en massageform, der arbejder dybt i muskler og væv. I modsætning til den mere overfladiske afslapningsmassage, kan den fysiurgiske massage virkelig påvirke kroppen og for eksempel afhjælpe skader. Dette stiller derved også høje krav til massøren, der skal have en vis viden om menneskets anatomi for virkelig at kunne arbejde med kroppen og gøre en forskel.

​En fysiurgisk massage kan nemlig have rigtig mange fysiske fordele. For eksempel kan en fysiurgisk massage nedbryde affaldsstoffer, fjerne muskelspændinger, lindre hovedpine, smidiggøre muskler og led samt stimulere blodcirkulationen. Alt dette gør samlet set underværker for din krop og dit samlede velvære, hvilket er grunden til, den fysiurgiske massage er blevet så populær. Så går du og døjer med fysiske gener, som for eksempel spændte muskler eller hovedpine, bør du overveje en fysiurgisk massage og se, hvad der kan gøres.

SE VORES PRISER

​Besøg vores massør i esbjerg for fysiurgisk massage

Gemmers Wellness & Hudpleje er vores hyggelige klinik beliggende i Esbjerg med kunder både fra byen samt omegn i form af Varde og Bramming. Vi bestræber os på at indhylle alle vores kunder i en afslappet og beroligende atmosfære, så snart de træder ind.

Vores drøm er at give alle en god oplevelse og hjælpe folk til at blive fri for deres fysiske gener. Derfor udfører vi fysiurgisk massage, der blandt andet kan afhjælpe hovedpine og lindre spændinger i skulder og nakke.​

Vores dygtige massør har mange års erfaring og den rette uddannelse, sådan at de med deres store anatomiske viden kan målrette massagen til netop din krop og dit problem. På den måde opnår vi altså en effektiv bekæmpelse af de gener, du går med i hverdagen.

​Vores mål er at give alle vores kunder mulighed for at blive fri for smerte og spændinger, også efter behandlingen er overstået. En behandling er dog ikke altid nok, hvis genen virkelig skal bekæmpes, og derfor tilbyder vi en række behandlinger til virkelig at hjælpe vores kunder. Antallet af behandlinger er individuelt og aftales derfor med den enkelte kunde. Skal man have det optimale ud af massagen, bør man ikke spise og drikke en time inde, men i stedet sørge for at drikke rigeligt efter behandlingen.

​Kontakt Gemmers Wellness & Hudpleje

Ønsker du at blive fri for de gener, du går med i hverdagen, vil vi meget gerne tilbyde dig fysiurgisk massage. Du kan se mere her på hjemmesiden eller kontakte os på telefon 51 22 49 45 eller e-mail heidi@gemmers-wellness.dk.​ Du kan også udfylde vores kontaktformular med dine spørgsmål, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

BOOK EN TID

 

LIKE OG FØLG
MIG PÅ FACEBOOK

Følg Gemmers Wellness & Hudpleje på facebook for at se de seneste nyheder
og hør hvad vores kunder har at sige om os.

Vurderet 4,9 / 5 stjerner og over 1500 likes på​ Facebook

Læs anmeldelser

Kontakt os

Firmainfo

  • Gemmers Wellness & Hudpleje
  • CVR: 36340401

Adresseinfo

  • Fortuna Allé 100, 6705 Esbjerg Ø