Ring til mig direkte på: +45 51 22 49 45

Sportsmassage - Hjælp din krop

​En sportsmassage er en massageform, der som regel er mere dybdegående og muskelfokuseret end en almindelig afslapningsmassage. Sportsmassage er ment som en hjælp til kroppen, idet den stimulerer blodcirkulationen, afslapper muskler og opbløder led og væv. På den måde fungerer den godt til sportsfolk, der som funktion af et aktivt liv har spændte eller ømme muskler, syre og affaldsstofsophobninger i musklerne samt overbelastninger. En sportsmassage kan således ikke kun være med til at afhjælpe ømhed og forebygge skader, men kan også holde musklerne i balance, sådan at man både restituerer hurtigt og præsterer bedre.

​Sportsmassage kan altså være gavnlig på rigtig mange måder og er derfor ment som en hjælp til sportsfolk, der vil hjælpe deres krop efter hårdt arbejde. Regelmæssig massage vil generelt være med til at holde kroppen i en smidig og stærk form. For virkelig at få noget ud af en sportsmassage, bør man ikke spise og drikke en time inden behandlingen, men derimod sørge for at drikke rigeligt efter for at afhjælpe udrensningen.

​Gemmers Wellness tilbyder sportsmassage

Os hos Gemmers Wellness tilbyder sportsmassage til alle sportsfolk, der gerne vil gøre deres krop en tjeneste. Gemmers Wellness er en hyggelig klinik beliggende i Esbjerg med en rolig atmosfære og behandlinger i høj kvalitet. Vi har kunder fra både Esbjerg, Bramming og Varde. Vi sætter dig i fokus og bestræber os på at give dig en unik oplevelse i Gemmers Wellness, så du virkelig får en følelse af wellness og afslapning.

Vi forstår, at en fysisk aktiv krop er ekstra belastet og derfor har brug for en hjælpende hånd fra tid til anden. En sportsmassage kan give en belastet krop mange fordele i form af en smidiggørelse af muskler og led og en stimulation af blodcirkulation samt nerve- og lymfesystemet. Vores dygtige massører har mange års erfaring med sportsmassage og en god kendskab til kroppen, sådan at de kan målrette massagen netop dig, din krop og din sportsgren. På den måde drømmer vi om at give alle vores kunder en god oplevelse, der kan mærkes også efter behandlingen.

​Hør mere om Gemmers Wellness

Hvis du er en af dem, der godt kunne drage nytte af en sportsmassage eller en anden slags wellness behandling fra tid til anden, håber vi, at du kunne tænke dig at besøge os.

​Her på siden kan du læse mere om vores forskellige massager og hvilke fordele, disse kan have for dig og din krop. Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker at bestille en tid med det samme, sidder vi klar på telefon 51 22 49 45 til at snakke med dig.​

 

Åbningstider

  • Efter aftale

Kontaktinformationer

Adresse: Fortuna Allé 100, 6705 Esbjerg Ø

Telefon: 51 22 49 45  |  heidi@gemmers-wellness.dk

​Nyttige links​

- Kontakt os
- Priser
- Læs om os