Ring til mig direkte på: +45 51 22 49 45

Dybdearbejdende fysiurgisk massage

En fysiurgisk massage er en massageform, der arbejder dybt i muskler og væv. I modsætning til den mere overfladiske afslapningsmassage, kan den fysiurgiske massage virkelig påvirke kroppen og for eksempel afhjælpe skader. Dette stiller derved også høje krav til massøren, der skal have en vis viden om menneskets anatomi for virkelig at kunne arbejde med kroppen og gøre en forskel.

​En fysiurgisk massage kan nemlig have rigtig mange fysiske fordele, som vil give en følelse af wellness, der varer ved. For eksempel kan en fysiurgisk massage nedbryde affaldsstoffer, fjerne muskelspændinger, lindre hovedpine, smidiggøre muskler og led samt stimulere blodcirkulationen. Alt dette gør samlet set underværker for din krop og dit samlede velvære, hvilket er grunden til, den fysiurgiske massage er blevet så populær. Så går du og døjer med fysiske gener, som for eksempel spændte muskler eller hovedpine, bør du overveje en fysiurgisk massage og se, hvad der kan gøres.

​Få fysiurgisk massage hos Gemmers Wellness

Gemmers Wellness er vores hyggelige klinik beliggende i Esbjerg med kunder både fra byen samt omegn i form af Varde og Bramming. Vi bestræber os på at indhylle alle vores kunder i en afslappet og beroligende atmosfære, så snart de træder ind. Vores drøm er at give alle en god oplevelse og hjælpe folk til at blive fri for deres fysiske gener. Derfor udfører vi fysiurgisk massage, der blandt andet kan afhjælpe hovedpine og lindre spændinger i skulder og nakke.​

Vores dygtige massører har mange års erfaring og den rette uddannelse, sådan at de med deres store anatomiske viden kan målrette massagen til netop din krop og dit problem. På den måde opnår vi altså en effektiv bekæmpelse af de gener, du går med i hverdagen.

​Vores drøm er at give alle kunder mulighed for at blive fri for smerte og opnå en følelse af wellness, også efter behandlingen er overstået. En behandling er dog ikke altid nok, hvis genen virkelig skal bekæmpes, og derfor tilbyder vi en række behandlinger til virkelig at hjælpe vores kunder. Antallet af behandlinger er individuelt og aftales derfor med den enkelte kunde. Skal man have det optimale ud af massagen, bør man ikke spise og drikke en time inde, men i stedet sørge for at drikke rigeligt efter behandlingen.

​Kontakt Gemmers Wellness

Ønsker du at blive fri for de gener, du går med i hverdagen, vil vi meget gerne tilbyde dig fysiurgisk massage. Du kan se mere her på hjemmesiden eller kontakte os på telefon 51 22 49 45.​

 

Åbningstider

  • Efter aftale

Kontaktinformationer

Adresse: Fortuna Allé 100, 6705 Esbjerg Ø

Telefon: 51 22 49 45  |  heidi@gemmers-wellness.dk

​Nyttige links​

- Kontakt os
- Priser
- Læs om os